Bereik, train en betrek alle non-desk medewerkers via één platform

Het perfecte platform voor non-desk medewerkers

Het platform is ontstaan uit eigen frustratie van de non-desk medewerker. We houden continu de ontwikkelingen van de markt voor medewerkersbetrokkenheid in de gaten. Maar daarnaast begrijpen we ook echt wat de non-desk medewerker wil. We betrekken de medewerkers altijd bij de functionaliteiten die wij binnen het product ontwikkelen. Hun wens is leidend voor onze productontwikkeling.

Aandacht voor beleving en interactie

De moderne generatie is intuïtieve apps zoals Facebook, Snapchat en Instagram gewend. Daarom hebben wij gekozen voor een native medewerkersapp. Wij richten ons hierbij op een moderne look & feel, de gebruikerservaring, de stabiliteit en de snelheid van het platform. Wij geloven dat dit de pijlers zijn voor een succesvolle medewerkersapp.

Kennis en ervaring in de retail- en hospitalitybranche

Flex-Appeal heeft jaren ervaring in de retail- en hospitalitybranche.
Onze klanten uit deze branche profiteren van onze gespecialiseerde oplossing. Wij weten wat er speelt binnen deze branches en wat de belangrijkste vragen zijn. Alles wat wij ontwikkelen is gespecialiseerd voor jouw organisatie binnen deze branches.

Betrouwbare service en ondersteuning

Wij willen dat jij het beste uit je platform haalt. Daarom geven we jouw organisatie intensieve begeleiding en tijdens en na de implementatie. We zijn altijd bereikbaar voor vragen. Iedere gebruiker kan direct vanuit het platform chatten met één van onze medewerkers van de klantenservice.

Maak nu het verschil voor jouw organisatie en vraag een gratis demo aan