De voordelen van onboarding via Flex-Appeal

phonelink

Geen papierwerk

Stop met het printen van ellenlange personeelshandboeken die niet gelezen worden. Leer medewerkers alles over hun nieuwe baan via interactieve modules en quizzes.
domain

Uniformiteit

Voorkom dat iedere vestiging een ander inwerkproces heeft. Stel een standaard inwerkprogramma op en zorg er zo voor dat jouw merk altijd op de juiste manier wordt gepresenteerd.
favorite

Betrokkenheid vanaf dag 1

Zorg er niet alleen voor dat medewerkers correct ingewerkt worden maar maak ze ook bekend met de bedrijfscultuur en betrek ze vanaf dag 1 bij de organisatie.

Persoonlijk digitaal inwerktraject

Creëer een persoonlijk digitaal inwerktraject voor iedere medewerker. Door het toepassen van verschillende filters zorg je ervoor dat een medewerker enkel de informatie krijgt die voor haar relevant is.

check
Filter op basis van functieprofiel en locatie
check
Stel een deadline in voor het afronden van het traject
check
Stimuleer voortgang via automatische herinneringen
Persoonlijk digitaal inwerktraject

Interactieve leermodules

De leermodules kunnen gemakkelijk en snel ontworpen worden. Combineer verschillende elementen om informatie op een aantrekkelijke en heldere manier te presenteren.

check
Pas modules gemakkelijk en snel zelf aan
check
Combineer afbeeldingen, tekst en (youtube) video’s
check
Maak modules permanent beschikbaar als naslagwerk
Interactieve leermodules

Quiz

Test de kennis van nieuwe medewerkers op een interactieve manier via quizzes. Het puntensysteem zorgt ervoor dat medewerkers nog gemotiveerder zijn om het inwerktraject af te ronden.

check
Maak multiple choice vragen met meerdere antwoorden
check
Stel slagingspercentages in voor iedere quiz
check
Beloon vooruitgang van medewerkers met punten
Quiz

Inzicht

Het onboarding dashboard geeft jou in één oogopslag inzicht in de vooruitgang van iedere nieuwe medewerker. Bekijk exact welke onderdelen van het inwerkprogramma zij reeds voltooid hebben of nog af moeten ronden.

check
Behoud het overzicht via algemene statistieken
check
Bekijk de vooruitgang van individuele medewerkers
Onboarding

De beste werkgever

Albert Heijn Franeker doet er alles aan de beste werkgever te zijn. Met honderden werknemers, verschillende afdelingen, verloop en veel parttimers, is het goed inwerken van nieuw personeel een uitdagende klus. Ondernemer Mirjam Kuipers ging deze uitdaging aan en heeft met Flex-Appeal dé oplossing gevonden voor het optimaliseren van haar inwerkproces. Medewerkers ontvangen niet alleen de juiste praktische informatie, maar zijn nu vanaf dag 1 volledig betrokken bij de organisatie.

Start een gratis proefperiode

Direct je eigen omgeving - 14 dagen geldig - Vrijblijvend


Probeer nu