Vind razendsnel vervangers via de interne diensten marktplaats​

Help medewerkers binnen enkele minuten een vervanger te vinden wanneer ze niet kunnen werken. Altijd met goedkeuring van de leidinggevende.

Waarom onze klanten voor Flex-Appeal kiezen?

Bespaar tijd

Stop met bellijsten en talloze Whatsapp berichten om een vervanger te vinden. Met een paar drukken op de knop is een dienst binnen enkele minuten overgenomen door een collega.

Behoud het overzicht

Voorkom miscommunicatie doordat leidinggevenden via verschillende wegen ruilverzoeken krijgen. De Flexchange laat in één oogopslag alle beschikbare en gewisselde diensten zien aan de leidinggevende.

Balanceer flexibiliteit en controle

Medewerkers waarderen flexibiliteit in hun baan, maar jij wilt een voorspelbaar rooster. Maak het makkelijker om vervangers te vinden, maar nooit zonder de goedkeuring van een leidinggevende.

Interne diensten marktplaats ​

Bespaar medewerkers tijd en frustratie in het zoekproces naar een vervanger. Met een paar klikken op de knop verstuurt een medewerker een verzoek naar een specifieke groep collega's.
  • Medewerkers ontvangen direct een pushbericht
  • Accepteer diensten rechtstreeks vanuit de tijdlijn
  • Leidinggevenden keuren verzoeken gemakkelijk goed- of af

Overzichtelijk Dashboard

Help leidinggevenden het overzicht te behouden over alle verschillende ruilverzoeken. Zij hebben één gebruiksvriendelijk dashboard waarin ze alle verzoeken kunnen managen.
  • Bekijk de geschiedenis van ieder ruilverzoek​
  • Beheer alle verzoeken vanaf één plek
  • Zie direct wie de meeste verzoeken indient of overneemt

Vraag een vrijblijvende demo aan