Zoekactie naar iOS en back-end developer

Ken jij een geweldige iOS of Back-end developer die graag zou willen werken bij een snelgroeiende startup? Overtuig hem of haar dan om bij ons te solliciteren en ontvang €1000 netto! Lees even verder om precies te zien hoe het werkt.

Waarom doen wij dit

Bij Flex-Appeal houden wij van out of the box denken. In plaats van LinkedIn of recruitmentbureaus te gebruiken voor onze zoektocht naar developers, hebben wij besloten om onze developers op een andere, creatieve manier te zoeken. Om onze app nog beter te maken en nieuwe features toe te voegen willen wij ons huidige team van developers uitbreiden en om dat te doen hebben wij jouw hulp nodig!

Hoe werkt het

Weet jij een geschikte back-end of iOS developer voor ons? Super! Overtuig hem of haar dan om te solliciteren bij Flex-Appeal en daarbij jouw naam en gegevens te vermelden in het sollicitatieformulier.

Wordt de persoon die jij hebt aangedragen aangenomen en komt hij of zij de proefperiode van 30 dagen door? Dan krijg jij €1000 netto! Wij geven één keer €1000 weg voor het aandragen van een back-end developer EN één keer €1000 voor het aandragen van een iOS developer!

Voor de iOS developer vacature klik hier
Voor de back-end developer vacature klik hier

Wat zijn de regels

  • Degene die wordt genoemd als de ‘aandrager’ in het sollicitatieformulier krijgt de €1000 netto.
  • De persoon die wordt aangenomen heeft een proefperiode van 30 dagen, als hij of zij deze 30 dagen volbrengt krijgt de ‘aandrager’ €1000 netto.

Wie zijn wij

Flex-Appeal is een snelgroeiende Software as a Service startup in Rotterdam. En wij hebben dé app voor retail en hospitality medewerkers ontwikkeld. Met onze app bieden wij bedrijven en hun personeel één centraal platform voor alle interne communicatie, onboarding en het bekijken van roosters. Met Flex-Appeal kunnen bedrijven op een moderne manier hun medewerkers effectief bereiken en betrekken. Bedrijven die met Flex-Appeal werken zijn o.a. New York Pizza, Albert Heijn, Gamma, Karwei, Van Den Assem en de Amsterdam Arena.

Leestip: What makes Flex-Appeal different, and better, for developers

Mail je vragen over de zoekactie naar dorien@flex-appeal.nl

Culture Video

Flex-Appeal is dé alles-in-één medewerkers app voor retail- en hospitalitybedrijven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik onderstaand om direct een vrijblijvende demo te ontvangen.

Geschreven door

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief