Aftermovie: Unite Your People Event

Op donderdag 9 november organiseerde Flex-Appeal de workshop “Unite Your People” in Rotterdam voor organisaties in de retail en hospitality branche. Deze dag stond volledig in het teken van het verbeteren van de medewerkers experience (bekijk de aftermovie).

Uit de gesprekken die wij iedere dag met onze klanten voeren hebben we gemerkt dat veel bedrijven uit de retail en hospitality sector kampen met dezelfde uitdagingen rondom het aantrekken, inwerken en behouden van goed personeel.

Deze uitdagingen hebben allen te maken met de disconnectie die is ontstaan tussen de medewerker op de werkvloer en de organisatie als geheel. Maar liefst 87% van de medewerkers voelt zich niet betrokken bij het bedrijf waar hij of zij voor werkt, vanwege een slechte medewerkers experience. Hoog tijd om die experience eens onder de loep te nemen en dus van disconnectie naar connectie te gaan!

Wil jij weten hoe ons product dit probleem binnen jouw organisatie kan oplossen?

Flex-Appeal is dé alles-in-één medewerkers app voor retail- en hospitalitybedrijven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik onderstaand om direct een vrijblijvende demo te ontvangen.

Geschreven door

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief