Randstad Hospitality start pilot met Flex-Appeal bij Amsterdam Arena

Randstad Hospitality en de Amsterdam Arena zijn begonnen met een pilot om de volgende Flex-Appeal-werkgevers van Nederland te worden. De stewards bij de Amsterdam Arena zijn uitzendkrachten van Randstad Hospitality. Door Flex-Appeal te gaan gebruiken willen beide partijen de uitzendkrachten meer gaan betrekken bij hun organisaties.

Eerst werd er een analyse gemaakt door ons, door tijdens een evenement met de stewards mee te lopen en zo te weten te komen wat hun werk inhoudt, waarna kon worden beoordeeld of Flex-Appeal een bijdrage zou kunnen leveren op het gebied van effectievere communicatie en beter gestructureerde planning.

Na deze succesvolle analyse hebben Randstad Hospitality en de Amsterdam Arena besloten om een pilot te gaan draaien. De uitzendkrachten uit twee sectoren zullen worden samengebracht op het Flex-Appeal platform, waar zij overzichtelijk met elkaar kunnen communiceren. De Amsterdam Arena en Randstad Hospitality kunnen de medewerkers via het platform op de hoogte houden van belangrijke en leuke nieuws mededelingen. Nieuwe medewerkers worden hier op een leuke manier geïntroduceerd, waardoor ze zich direct welkom voelen binnen het team.

Tijdens onze presentatie werden de “high-five” en de eenvoudige en eigentijdse manier om medewerkerstevredenheid te checken zeer enthousiast ontvangen door de sectorleiders.

Wij zijn zeer verheugd dat we samen met de Amsterdam Arena en Randstad Hospitality aan de slag kunnen gaan en ervoor moeten zorgen dat de medewerkersbetrokkenheid en -tevredenheid vergroot zal worden bij de stewards. Wij hebben er zin in!

Flex-Appeal is dé alles-in-één medewerkers app voor retail- en hospitalitybedrijven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik onderstaand om direct een vrijblijvende demo te ontvangen.

Geschreven door

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief