Flex-Appeal oprichters bezoeken Silicon Valley voor grote conferentie

Silicon Valley is een gebied aan de westkust van Amerika. Dit gebied staat bekend als het Mekka voor innovatie waar de hoofdkantoren van veel grote tech bedrijven gevestigd zijn, zoals Google, Facebook en Apple. Van 6 februari tot 16 februari zullen de 3 oprichters van Flex-Appeal San Francisco bezoeken.

Flex-Appeal heeft eind 2015 meegedaan aan een internationale videowedstrijd van SaaStr. Alhoewel Flex-Appeal niet heeft gewonnen, waren zij onmiskenbaar de lievelingen van de organisatie, waardoor zij alsnog 3 VIP-tickets bemachtigden voor de grote SaaStr Annual conferentie. Bekijk hier de video-inzending.

SaaStr is een community van SaaS (software-as-a-service) startups. SaaStr is opgericht door Jason Lemkin (oprichter EchoSign, verkocht aan Adobe) met als doel om de SaaS- community samen te brengen en van elkaar te leren. Ieder jaar wordt er een grote conferentie georganiseerd in San Francisco genaamd SaaStr Annual. Tijdens dit 3-daags evenement spreken er 150 invloedrijke spelers uit de SaaS-industrie en zullen er 5000 aanwezigen zijn.

Na het evenement zullen Guido, Vincent en Ruben een meeting hebben met Jason Lemkin en het SaaStr-team. Ze zullen nog 7 dagen extra blijven om andere startups te ontmoeten en zoveel mogelijk inspiratie op te doen.

Volg het avontuur op onze Facebook-pagina en deze blog.Flex-Appeal is dé alles-in-één medewerkers app voor retail- en hospitalitybedrijven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik onderstaand om direct een vrijblijvende demo te ontvangen.

Geschreven door

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief