Flex-Appeal en PlanMen sluiten strategisch partnership

Flex-Appeal, het digitale platform om de betrokkenheid van medewerkers te vergroten, maakt vandaag een strategisch partnership met WFM (workforce management) specialist PlanMen bekend.

Flex-Appeal en PlanMen hebben samen de missie om ervoor te zorgen dat medewerkers optimaal kunnen presteren. PlanMen zorgt dat de juiste medewerker op de juiste plek staat en Flex-Appeal houdt zich bezig met de medewerker optimaal betrokken te maken bij de organisatie.

Flex-Appeal koppelt al langere tijd met verschillende WFM pakketten zoals PMT en ManusPlus waardoor het mogelijk is om o.a. roosterinformatie te tonen in de Flex-Appeal app. Met dit partnership zullen beide partijen hun kennis en expertise combineren om organisaties te helpen om het maximale uit hun medewerkers te halen.

PlanMen over het partnership
‘Binnen workforce management zien we een stijgende vraag naar instrumenten en hulpmiddelen om medewerkersbetrokkenheid te vergroten. En niet onterecht. Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van elke organisatie. Een grotere betrokkenheid van medewerkers zorgt direct voor efficiëntie en een hogere klanttevredenheid. We zien dat Flex-Appeal voorziet in die behoefte. Niet alleen met hun tooling, maar ook door hun enthousiasme en bevlogenheid.’ aldus Arjan Spruijt, directeur PlanMen.

Over Flex-Appeal
Flex-Appeal helpt organisaties in de retail- en hospitalitysector om de betrokkenheid van hun medewerkers te verhogen middels een mobiele applicatie en digitaal platform. Flex-Appeal ziet een groeiende disconnectie ontstaan tussen medewerkers en organisaties. Organisaties weten niet hoe ze nieuwe generatie medewerkers optimaal kunnen betrekken bij het bedrijf. Flex-Appeal biedt medewerkers en organisaties één app voor werk. Het platform bestrijkt de gehele ‘medewerkers experience’, van communicatie tot onboarding en feedback. Alles wat Flex-Appeal doet is bekeken vanuit het oogpunt van de medewerker om zo een optimaal mogelijke oplossing te ontwikkelen.

Over PlanMen
PlanMen zorgt ervoor dat het volledig potentieel van mens en organisatie wordt benut. Dit doen we door werkzaamheden en personeel op elkaar af te stemmen. Dit potentieel kan alléén benut worden als het fundament klopt. Dan ontstaat er vrijheid, trots en rust in de organisatie. Daar krijgen we energie van! Dat noemen we Workforce Management van PlanMen. Dát is onze expertise.

Flex-Appeal is dé alles-in-één medewerkers app voor retail- en hospitalitybedrijven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik onderstaand om direct een vrijblijvende demo te ontvangen.

Geschreven door

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief