Schoenenketen Van Den Assem start met Flex-Appeal!

ruben.wieman

ruben.wieman

Op 7 maart zijn alle vestigingen van de schoenenketen Van den Assum, een echt begrip in Rotterdam, begonnen met de medewerkers-app Flex-Appeal! Dit Rotterdamse familiebedrijf heeft zich inmiddels uitgebreid tot vestigingen in heel Nederland, maar streeft om het Van den Assum-gevoel overal sterk te laten zijn. Zij realiseren zich dan ook dat zonder hun medewerkers op de vloer dit niet zou kunnen. Benieuwd naar de keuze voor Flex-Appeal als hulpmiddel?

“Ik ervoer dat de communicatie niet lekker liep”, vertelde Sandra, de HR-manager bij Van den Assem. “Inkoop wil wat vertellen en dan wil de directie wat vertellen en dan HR, we bleven maar mailen en de ruime meerderheid leest zo’n mail niet”. De communicatie in filialen zoals roosters doorgeven of diensten wisselen gaat nu allemaal via bellen of de groepsapp en het was tijd voor één centraal communicatiekanaal vertelde Sandra.

En toen we vroegen waarom de keuze op specifiek Flex-Appeal gevallen was, had Sandra een helder antwoord. Flex-Appeal is het meest complete medewerkers platform, want het heeft communicatie, onboarding en het rooster in één app. Een ander groot voordeel is dat Flex-Appeal een koppeling heeft met ons planningspakket ManusPlus.

En wat vinden de werknemers ervan? Sandra vertelde dat de medewerkers erg enthousiast zijn. “Ze krijgen meer betrokkenheid, dus als ze in de ene winkel iets leuks uploaden krijgt een ander filiaal dat weer mee, dus ik denk dat ze het heel leuk vinden’’. Daarnaast ziet Sandra vooral het nut in voor de leidinggevende op de vloer. “Als je zaterdag opstart met je team heb je nooit alle collega’s bij elkaar dus hoe praat je je collega’s bij die later beginnen? Daar vinden wij de Flex-Appeal app een mooi medium voor.’’

Sandra is erg enthousiast over de start met Flex-Appeal en ze verwacht dan ook dat de samenwerking met Flex-Appeal ervoor zorgt dat de communicatie een stuk vlotter zal verlopen. Daarnaast is Sandra er zeker van dat medewerkersbetrokkenheid nog hoger zal worden bij het bedrijf.

Ook jouw medewerkers beter bereiken en betrekken via één centraal medewerkers platform? Vraag dan vandaag nog een demo aan!

Flex-Appeal is dé alles-in-één medewerkers app voor retail- en hospitalitybedrijven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik onderstaand om direct een vrijblijvende demo te ontvangen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+

Vind je dit een interessant artikel?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang interessante updates rechtstreeks in je inbox.

Door op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Flex-Appeal om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.